De cursus Kabelwerker is terug!
20/05/2019

Start KIAD bij GOA en Connex.

Start KIAD GOA Leidingtechniek en Connex bedrijfsopleidingen

Aanmelden voor de KIAD cursus of voor meer informatie neem contact op via curussen@goaleidingtechniek.nl

De ontwikkeling in de inframarkt gaan als een trein. GOA Leidingtechniek denkt- en ontwikkeld continue mee. Zoals een ieder weet is de KIAD ontwikkeld door de waterbedrijven samen met de aannemerij en wordt deze geleidelijk aan uitgerold bij de waterbedrijven.

GOA leidingtechniek heeft haar werkplaatsen in Heerjansdam en Heerhugowaard beschikbaar gesteld om in te richten als examenlocaties voor de KIAD examens en de opleiding. Daarnaast hebben een aantal bedrijven ons benaderd om de opleiding te gaan verzorgen.

De opleiding die ontwikkeld is samen met Connex bedrijfsopleidingen. De cursus begint met een toets om de kennis van de medewerkers te peilen en zo gericht de kennis op peil te brengen.

In Heerjansdam is op donderdag 9 mei, samen met Stichting Wateropleidingen een pilot-examen gedraaid. Deze dag is goed verlopen, een aantal kleine aanpassingen en dan voldoet deze locatie aan de gestelde eisen van de KIAD. In de werkplaats in Heerhugowaard wordt de laatste hand gelegd om alles gereed te maken n.a.v. de ervaringen in Heerjansdam.

De KIAD-theorie wordt voor ons verzorgd door Connex bedrijfsopleidingen. Aanmelden voor de KIAD cursus of voor meer informatie  neem contact op via curussen@goaleidingtechniek.nl