Geslaagd!
04/06/2016
Slimme meter biedt kansen
28/06/2016

KW1C award nominatie!

foto karin

Woensdag 1 juni in Den Bosch, onder leiding van Valerio (BNN presentator), de jaarlijkse KW1C award voor beste student van het jaar. Onze Karin de Wit was genomineerd door haar docenten. De nominatie zegt veel over de inzet en houding van Karin de afgelopen jaren.

Er zijn vier categorieën waar studenten afzonderlijk voor in aanmerking komen; te weten: Innovatie, maatschappelijk betrokken, vakmanschap en een nieuwe categorie; bijzonder verhaal.

Karin heeft de derde plaats gekregen in de categorie Vakmanschap. Heel mooi en een waardering voor haar vakmanschap! Uiteindelijk is de KW1C Award helaas naar een andere student gegaan. De pers was aanwezig voor het maken van mooie foto’s en een verslag.

https://www.kw1c.nl/jaarbeeld/2016/218/uitreiking-koning-willem-i-college-awards

Karin verdient een groot compliment voor haar uitverkiezing en daar hebben Mark van Esch, Corné Sparidaens (leermeester) en haar begeleider Rob Timmermans van Heijmans een belangrijke rol gespeelt.

Karin heeft bij het SPG de warmte opleiding afgerond, daarna niveau 3 gas, water & warmte behaald, en ze staat op het punt haar niveau 4 kaderfunctionaris bouw en uitvoering/ infra af te ronden.

GOA leidingtechniek is trots op Karin!

Kw1C award Karin de Wit 01062016