Feestje in Brabant
15/10/2019
Cursus data kabel leggen
15/10/2019

Eerste geslaagden cursus kabel leggen

In samenwerking met Connex bedrijfsopleidingen, zijn de eerste diploma’s Kabel leggen uitgereikt aan de pilotgroep.

Na een pilot en een eerste zeer succesvolle reguliere uitvoering staat de -CKB erkende- opleiding Kabel leggen op de kaart. De daar op volgende reguliere opleiding werd als uitstekend (gemiddelde waardering 8,5) gekwalificeerd door de leerlingen.

Dit geweldige resultaat hebben we mede te danken aan de flexibiliteit van de opleidingsbedrijven en de pilotgroep van eigen GOA leerlingen die Kabel leggen als uitstroommodule hebben uitgevoerd in hun vakopleiding.
Daarom zijn we verheugd en trots dat recent de eerste (NBCE) diploma’s konden worden uitgereikt aan de pilotgroep.

Onze leerweg-coördinator Henk Cremer had de eer om de eerste diploma’s te overhandigen aan de eerste geslaagden: Bas van Eckeren (linker foto) en Maurice Hoenderdos (rechter foto).
Mede namens de examencommissie; Kabel werken feliciteren we onderstaande gediplomeerden van harte met het behaalde resultaat:
Aris de Goede (Heijmans), Christiaan Maliepaard (A. Hak), Maurice Hoenderdos (Van Baarsen), Daley Noordhoek (Siers), Tim Nederstigt (Van Baarsen), Mauroen Al Kassis (Stam & Co), Dennis de Gooijer (Stam & co), Bas van Eckeren (A. Hak) en Soydan Demir (Baas).